Internetpalvelut

Kuva FiBS ry:n internetsivuistaEsteettömyys ja saavutettavuus ovat hyvien tietojärjestelmien ja verkkopalveluiden perusta.

Kaikkien käyttäjäryhmien yhteinen toive on, että sivustot ovat havainnollisia, helppokäyttöisiä, käyttäjää ohjaavia ja rakenteeltaan selkeitä – siis esteettömiä. Samat periaatteet ovat lähtökohtia kaikessa tuote- ja palvelukehityksessä kohderyhmistä riippumatta.

D4 kehittää kaikille sopivia, tietokantapohjaisia www-sivustoja, joiden ylläpito on helppoa. Sivujen päivitys onnistuu lyhyen koulutuksen jälkeen tietokoneen peruskäyttötaidot omaavalta henkilöltä. D4 suunnittelee yhdessä käyttäjän kanssa sivuston rakenteen ja ulkoasun, ohjelmoi sivuston teknisen perustan ja sijoittaa sivut valittuun web-hotelliin tai palvelimeen - vaikka "avaimet käteen" -periaatteella.  

Esimerkki yrityksen osaamisesta on Finnish Business and Societyn sivusto.

Verkkoviestinnässä D4 käyttää alusta asti suunnitelmallista toimintatapaa joka perustuu valmiiseen runkoon. Sivustojen suunnittelussa käydään läpi kysymyslista, "Check List" jonka avulla toteutus sujuu nopeasti ja helposti. Koko ajan tiedetään missä mennään ja sivujen kehitystä on helppo seurata. Tuorein kehitysversio on salasanalla suojattuna nähtävissä verkossa koko projektin ajan.

D4 hallitsee verkkoviestinnän esteettömyyden periaatteet, tekniikat ja suositukset sekä siirtää tämän osaamisen asiakaskuntansa hyödyksi. Toteutamme www-sivustoja, jotka toimivat niin normaalissa käyttöympäristössä kuin ääniselaimen ja pistenäytön avullakin.