Esittely

D4 on pieni mediatalo. Osaamisalueitamme ovat kaikille sopivat ja saavutettavat internetpalvelut, esteettömyyden kehittäminen ja työelämän monimuotoisuuden edistäminen. Lisäksi D4:n piirissä toimii eri alojen asiantuntijoita, joiden palveluita tarjoamme asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

TAVOITE

D4:n tavoitteena on

  • tuottaa laadukkaita mediapalveluita Design for All -periaatteella
  • kehittää menetelmiä ja toimintatapoja, jotka edistävät kaikille sopivaa yhteiskuntaa
  • toimia monimuotoisuutta tukevana työnantajana

D4:ssä yhdistyvät erityisalojen ammattitaito, liiketoiminnallinen osaaminen, lainsäädännön ja tukimuotojen tuntemus sekä inhimillinen, tasa-arvoinen yrityskulttuuri.

Monimuotoisen työyhteisön kehittäminen, joustavan organisaatiomallin luominen ja jatkuva oppiminen ovat organisaatiomme kivijalkoja.

TOIMINTATAPA 

D4:n toimintatapa tukee yrittäjyyteen perustuvaa monimuotoista työllistämistä. Tuotteemme ja palvelumme edistävät kaikille sopivan, esteettömän ja saavutettavan yhteiskunnan kehittymistä.

D4:n toiminta perustuu ydinorganisaatioon ja sen ympärille koottuun asiantuntijoiden verkostoon. Malli yhdistää kiinteän organisaation pysyvyyden edut verkoston joustavuuteen ja monien eri alojen osaamiseen. D4 tekee asiakkaiden kanssa sopimukset, vastaa toiminnasta kokonaisuutena ja varmistaa laadun. Toimeksiantojen vastuuhenkilö nimetään aina kiinteästä organisaatiosta. Verkoston alihankintavoimaa käytetään projektikohtaisesti täydentämään osaamista.

D4 on sosiaalinen yritys.